info@codecycler.com 0313 - 234 567

Tijdelijke aanbieding

Een korting speciaal voor u. Onze websites zijn toegankelijk voor elk bedrijf. Speciaal op maat gemaakte designs die uw bedrijf passen als een maatpak. De juiste uitstraling naar uw bezoekers. Met onze slimme leadgenerator krijgt u een goed beeld van uw websitebezoekers.

Nu in prijs verlaagd!

Bij het afsluiten van een abonnement voor een website met een looptijd vanaf twee jaar hoeft u geen aansluit- en inrichtingskosten te betalen. Deze actie loopt tot en met 30 september 2018. Deze korting is niet in combinatie te gebruiken met andere kortingen en is uitsluitend te gebruiken bij een website in leasevorm.

Wij bieden onze websites aan vanaf €39,95 per maand. Dit is inclusief hosting en fair use support. Door gebruik te maken van onze aanbieding betaald u niet het eenmalige aansluit- en inrichtingskosten. 

Wat u krijgt

U krijgt van ons een website. Deze is ingericht met de overeengekomen pagina's en functies. Wij gaan er vanuit dat u al over de juiste content beschikt. Mocht dat niet het geval zijn, kunnen onze content creators voor u aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw website over de juiste content beschikt.

Uw website wordt standaard bij ons gehost. U hoeft hier dus niets voor te regelen. Mocht u liever de website ergens anders laten hosten, dan kan dat uiteraard ook.

Onze websites zijn standaard uitgerust met een state of the art CMS pakket. Het pakket is van alle gemakken voorzien. Een veilig pakket met een hoop handige functies. Onze websites worden out of the box SEO geoptimaliseerd geleverd. Tijdens de oplevering laten wij u zien hoe u uw website zelf kan beheren en hoe u zorgt dat uw website SEO technisch goed blijft. 

Voorbeelden van functies

- Blog

- Forum

- Contactformulieren

- SEO optimalisatie

- Gebruikers

- Chat met uw websitebezoekers

Beheer uit handen geven

Het is ook mogelijk het beheer van uw website aan ons over te dragen. Wij voeren dan wijzigingen voor u door.

Service Level Agreement

Standaard krijgt u bij uw website een SLA. In dit contract staat wat u van onze diensten kunt verwachten. Het SLA kan in overleg uitgebreid worden met meer zekerheden en servicecontracten.