info@codecycler.com 0313 - 234 567

AVG secure scan van Codecycler

Sinds 25 mei 2018 is er een nieuwe wet van kracht, namelijk de GDPR. Dit is een Europese wet. In Nederland staat deze wet beter bekend als de AVG. Het is voor elk bedrijf van belang je aan deze wet te houden. Boetebedragen liggen erg hoog. Dit kan vrij eenvoudig voorkomen worden.

Het is bij deze wet van belang dat u een dossier opbouwt voor uw bedrijf. Hierin staan een aantal dingen vermeld. Codecycler kan u helpen bij het opzetten van dit dossier. Op moment dat de Autoriteit Persoonsgegevens naar uw dossier vraagt kunt u zonder zorgen het samen opgestelde dossier bij ze aanleveren. Dat geeft een goed gevoel!

Codecycler maakt een scan van al uw interne processen waarbij persoonsgegevens betrokken zijn. Om te kunnen waarborgen dat er goed wordt omgegaan met de persoonsgegevens zullen wij een aantal tests uitvoeren. Na deze tests en vragenlijsten zal er een rapport opgesteld worden. Hierin zullen de aandachtspunten benoemd worden en de mogelijke stappen naar verbetering.

Indien gewenst kan u het hele proces aan ons uitbesteden. Wij gaan dan gelijk voor u aan de slag om alles in orde te maken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een bericht via de chat of via onze contactpagina. Wij kijken uit naar uw bericht.