info@codecycler.com 0313 - 234 567

Websites van Codecycler

Codecycler heeft veel ervaring in het bouwen van websites. Om snel te leveren heeft ons ontwikkelteam al veel werk voorbereid. Codecycler werkt met een goed CMS waardoor u zelf veel dingen kunt aanpassen. Wilt u de website door een specialist laten beheren, dan is dit mogelijk. Middels ons klantenportaal of per mail kunt u eenvoudig een wijziging aanvragen.

Een website aanschaffen kan veel geld kosten. Dit hang volledig af van uw wensen. Bij ons kunt u ook een website leasen. Wij vragen eenmalig een vast bedrag. Hierna betaald u maandelijks een bedrag zolang u uw website gebruikt. Een website leasen kan vanaf een 1 jaarscontract.

Ik wil graag een website, wat nu?

Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. De eerste stap is een kennismakingsgesprek. Na het gesprek is voor ons duidelijk wat uw wensen zijn. Wij gaan nu aan de slag om u een goed aanbod te kunnen doen. Na akkoord gaan wij aan de slag met uw nieuwe website.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkeling en leveren de website op de afgesproken datum op. Op moment dat alles naar wens is keurt u de website goed. Gefeliciteerd, u kunt nu iedereen laten weten dat u een nieuwe website heeft!

Leasen

Mocht u een website liever willen leasen? Dat kan. Websites kunnen geleased worden vanaf een contract van 1 jaar. U kunt ons een bericht sturen via het {{ 'contact'|page }} als u gebruik wilt maken van een leasecontract. Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. We bespreken de wensen en sturen u daarna gelijk een offerte.

Een website, wat houdt dat allemaal in?

Een website wordt standaard geleverd met een domeinnaam. Een website moet ergens ondergebracht worden om het toegankelijk te maken voor uw bezoekers. Dit wordt 'hosting' genoemd. U kan ervoor kiezen om uw website bij Codecycler te laten hosten. Codecycler maakt gebruik van goede servers. Als u gebruik maakt van onze hosting krijgt u wat extraatjes die u niet bij een andere hostingpartij vindt. Wilt u meer weten of het hosten van een website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Ik ben een starter, ik heb helemaal geen geld voor een nieuwe website!

Wij hebben een korting speciaal voor starters. Bedrijven die binnen twee maanden na inschrijven een website aanschaffen krijgen een korting van 25% op een koopwebsite.