info@codecycler.com 0313 - 234 567

Feed

Internet Gigabit snelheden

Vodafone Ziggo test in Utrecht tijdens een pilot het nieuwe Docsis 3.1 systeem. Met dit systeem is het mogelijk om op het bestaande netwerk snelheden van 1 gigabit te behalen. Er zouden snelheden van maximaal 5 gigabit mogelijk zijn. Dit is de download snelheid. De maximale upload snelheid zou op 1 gigabit per seconde liggen.

Glasvezel

De snelheid van Docsis 3.1 ligt meestal nog hoger dan de glasvezelsnelheden.

Lees meer

Website update

We zijn al een tijdje live maar wij blijven altijd werken aan een betere website. Er zijn een aantal grote wijzigingen doorgevoerd om de website zo eenvoudig en goed mogelijk voor iedereen toegankelijk te maken.

Onlangs hebben wij ons portfolio toegevoegd aan de website.

Lees meer

Introductie aanbieding

Tijdelijke aanbieding

Een korting speciaal voor u. Onze websites zijn toegankelijk voor elk bedrijf. Speciaal op maat gemaakte designs die uw bedrijf passen als een maatpak. De juiste uitstraling naar uw bezoekers. Met onze slimme leadgenerator krijgt u een goed beeld van uw websitebezoekers.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan

Lees meer

Oplichter doet zich voor als Autoriteit Persoonsgegevens

Een oplichter doet zich voor als privacywaakhond Autoriteit Persoonsgegevens. Zo probeerd de oplichter boetegeld van sites te eisen omdat ze niet aan de Europese privacywet zouden voldoen.

Lees meer

Bent u al AVG proof?

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe AVG wet van kracht gegaan. Er wordt nu actief gecontroleerd op bescherming van persoonsgegevens. Bent u nog niet AVG proof, of weet u het niet zeker? Middels een screening halen wij mogelijke problemen naar voren.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen? Dat kan eenvoudig via het contactformulier of u kunt een mail sturen naar compliancy[at]codecycler.com.

Lees meer