Digitalisering

Ruim de helft van de bedrijfsprocessen (56%) is is 2018 gedigitaliseerd. Er is weinig veranderd met het jaar daarvoor. Toen was er 54% gedigitaliseerd. De verwachting is dat er in 2021 in totaal 73% van de processen digitaal zullen gaan verlopen. 


Het probleem

Oplossingen voor de digitalisering van je onderneming zijn vaak erg duur. Er wordt gelokt met een laag maandelijks instaptarief. Echter blijkt al snel dat deze bedragen niet passen bij je onderneming en je al snel veel meer betaald. Jij wilt toch ook niet teveel betalen? 

Naast de prijs kom je er ook al snel achter dat jij je bedrijfsprocessen moet ombuigen naar de werking van het product. Dit zal vaak niet een goede oplossing zijn en zelden een efficiëntiegroei opleveren. Die efficiëntiegroei is juist hetgeen waar je naar zoekt.


De oplossing

De problemen die je ervaart bij de digitalisering van je bedrijfsprocessen kunnen wij wegstrepen sinds de introductie van onze Airdesk suite. Door gebruik te maken van onze unieke implementatiemethode zorgen wij voor een goed werkende oplossing die jouw onderneming past als een maatwerkpak.


Voordelen van digitalisering

Beter voor het milieu door minder gebruik te maken van bijvoorbeeld papier. Bespaar op papier door data op te slaan in een softwarepakket.

Door te digitaliseren werk je efficiënter. Een mooi voorbeeld hiervan is het niet meer in te hoeven vullen van dezelfde data in twee verschillende formulieren.

Bespaar kosten door geen papier of andere "oude" informatiedragers meer aan te hoeven schaffen.


Nadelen van digitalisering

Wij zien dat de meeste bedrijven veel geld uitgeven aan digitalisering. Dit door de vele grote voordelen. Echter zijn er ook veel MKB'ers die niet de mogelijkheid hebben om dergelijke grote investeringen te kunnen doen. 


Digitalisering voor MKB'ers

Digitalisering is voor MKB'ers toch veel te duur?


Dit is vaak wel zo. Wij vinden dat iedereen een eerlijke kans moet krijgen op het gebied van digitalisering.