info@codecycler.com 0313 - 234 567

Webshops van Codecycler

Codecycler heeft veel ervaring in het bouwen van webshops. Om snel te leveren heeft ons ontwikkelteam al veel werk voorbereid. Codecycler werkt met een goed CMS waardoor u zelf veel dingen kunt aanpassen. Wilt u de webshop door een specialist laten beheren, dan is dit mogelijk. Middels ons klantenportaal of per mail kunt u eenvoudig een wijziging aanvragen.

Ik wil graag een webshop, wat nu?

Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. De eerste stap is een kennismakingsgesprek. Na het gesprek is voor ons duidelijk wat uw wensen zijn. Wij gaan nu aan de slag om u een goed aanbod te kunnen doen. Na akkoord gaan wij aan de slag met uw nieuwe webshop.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkeling en leveren de webshop op de afgesproken datum op. Op moment dat alles naar wens is keurt u uw webshop goed. Gefeliciteerd, u kunt nu iedereen laten weten dat u een nieuwe webshop heeft!

Een webshop, wat houdt dat allemaal in?

Een webshop wordt standaard geleverd met een domeinnaam. Een webshop moet ergens ondergebracht worden om het toegankelijk te maken voor uw bezoekers. Dit wordt 'hosting' genoemd. U kan ervoor kiezen om uw website bij Codecycler te laten hosten. Codecycler maakt gebruik van goede servers. Als u gebruik maakt van onze hosting krijgt u wat extraatjes die u niet bij een andere hostingpartij vindt. Wilt u meer weten of het hosten van een webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Ik ben een starter, ik heb helemaal geen geld voor een nieuwe webshop!

Wij hebben een korting speciaal voor starters. Bedrijven die binnen twee maanden na inschrijven een website aanschaffen krijgen een korting van 25% op de aanschaf van een webshop.