Websites

Een mooie website maar heb je geen bezoekers? Wil je meer leads verzamelen met je website? Wij helpen je graag met het behalen van succes. 


Dienst afnemen

Regelmatig ontwikkeld ons team nieuwe plugins en andere handige tools. Je kan kiezen om een website bij ons te kopen. Je betaald eenmalig een bedrag voor de ontwikkeling en eenmaal per jaar een bedrag voor de hosting en beveiligingsupdates. 

Een website leasen

Bij ons kan je er ook voor kiezen om niet een website aan te schaffen, maar juist een website te leasen. Door een website te leasen neem je een dienst en geen product. Al onze websites worden gebouwd met dezelfde fundering. Wij ontwikkelen dagelijks verder aan deze fundering. Als je een website least zorgen wij ervoor dat jij direct profiteert van deze ontwikkelingen.


Wat maakt een website van Codecycler nou zo bijzonder?


Een website bestaat uit een frontend en een backend. De frontend is het gedeelte wat de bezoeker ziet, en de backend het gedeelte waar jij als eigenaar alles kan aanpassen. Naast de standaard website aanpassingen kan je bij Codecycler vooral meer met de backend. Omdat wij dezelfde fundering gebruiken voor onze oplossingen als onze websites kan je gebruik maken van al onze plugins. Neem een kijkje op onze plugins pagina om te zien waar wij je bij kunnen helpen.